Despre

avem incredere in satul romanesc

Va oferim o gama variata de servicii de asistenta la depunerea proiectelor cu finantare din Fonduri Europene. Oferim asistenta atat proiectelor bine cunoscute precum Start-up Nation, cat si altor multe Submasuri FEADR, cum ar fi:

• Submasura 4.1-Investitii In Exploatatii Agricole pentru a imbunatatii productia Agricola din Romania
  • Submasura 6.1-Sprijin pentru Instalarea Tinerilor Fermieri pentru a aduce un nou suflu in acest domeniu, incurajand tinerii dornici sa-si intemeieze un business sa o faca acum
  • Submăsura 6.2 – Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale pentru ca ne dorim sa dezvoltam proiecte din diferite domenii (cum ar fi: comert, domeniul auto-moto, confectii, tesatorii si multe altele)
  • Submăsura 6.4 – Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole din dorinta de a vedea cum simple vise devin realitate cu ajutorul nostru
  • Submăsura 7.2 – Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică pentru ca ne dorim ca activitatile de baza sa continue intr-un mod cat mai actual, dezvoltand domeniul educational ante si pre-scolar, incurajand invatamantul secundar superior si modernizarea infrastructurii rutiere sia sistemelor de alimentare cu apa.
  • Submăsura 7.6 – Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural pentru ca ne dorim sa conservam si sa imbogatim tot ceea ce este mai frumos din cultura Romaniei

Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm, care iubeste inovatia si care pune pasiune in fiecare proiect; ajungand la nr. de 80 de proiecte finantate in doar un an. Deoarece ne gandim la viitor si ne dorim sa crestem odata cu noii investitori pe care ii ghidam, totul pentru un viitor mai bun, o Romanie mai frumoasa.

Suntem localizati in Bucuresti, insa ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru o analiza mai amanuntita a proiectului.

DATE COMPANIE

SC EURO GOLD CONSULT SRL
CUI: 37235200
Nr. Reg. Com.: J23/1109/2017
Adresa: Strada Sfantul Gheorghe 20, 077145 Pantelimon Ilfov
Banca: ING BANK NV
IBAN: RO28INGB0000999906900308

Impreuna cu noi, afacerea mult visata poate lua nastere. Totul cu investitii proprii minime. Suna acum si programeaza o intalnire care iti poate schimba viata.

Andrei Margineanu, Fondator