Despre noi

SERVICII DE CONSULTANTA DE CEA MAI BUNA CALITATE

Va oferim o gama variata de servicii de consultanta la depunerea proiectelor cu finantare din Fonduri Europene. Oferim asistenta atat proiectelor bine cunoscute precum Start-up Nation, Microindustrializare, Programul Operational Regional, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

Fondurile nerambursabile: Obtinerea capitalului necesar pentru demararea unei afaceri este problema cea mai spinoasa pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum. Principalul avantaj al fondurilor nerambursabile este acela ca un antreprenor debutant isi poate dezvolta o afacere, cu o contributie personala minimala in cele din urma. Investitia initiala este, de cele mai multe ori, imposibil de suportat, mai ales atunci cand nu se doreste diminuarea calitatatii, tehnologiei si a performantei.

Ca partener de incredere, MARGINEANU SI ASOCIATII va poate revitaliza compania, va poate ajuta sa inregistrati cresteri in vanzari, in imbunatirea serviciilor si a produselor din gama dvs si, prin intermediul serviciilor noastre, puteti reconstrui relatiile cu clientii si puteti restaura increderea actionarilor sau a consiliului de conducere al comapaniei dumneavoastra. Vom colabora cu echipa dumneavoastra de conducere pentru a identifica deficientele si a elimina pierderile financiare, precum si posibilele obstacole intampinate.

Vom stabili care este situatia dumneavoastra actuala si locul in care doriti ca organizatia dumneavoastra sa mearga. Acest lucru ne ofera un punct de referinta pentru a lansa strategia dumneavoastra de transformare, cu modificari extinse in structura, procesele si tehnologia dumneavoastra de management.

MARGINEANU SI ASOCIATII va poate ajuta sa aveti o imagine de ansamblu asupra modului in care lucreaza personalul dumneavoastra, asupra serviciilor si a produselor pe care le oferiti, precum si asupra modului in care puteti eficientiza tehnologia aflata la dispozitia dumneavoastra – toate acestea, bineinteles, in acord cu directorii si persoanele de decizie din cadrul companiei. Alinierea cu succes a solutiilor de afaceri si a celor tehnologice este esentiala pentru atingerea obiectivelor. Va vom ajuta sa pregatiti terenul pentru schimbarea afacerii dumneavoastra, prin definirea si planificarea meticuloasa atat a “modelului de functionare a afacerii” (starea actuala), cat si a “modelului de functionare tinta” (starea dorita). Acest lucru va stabili scena pentru planul de transformare, care este planul de schimbare in fiecare domeniu al afacerii dumneavoastra. Va vom ajuta sa faceti o tranzitie lina de la un model de afaceri la altul, in timp ce va sfatuim sa corelati procesele de gestiune si tehnologia.

Vom identifica cele mai potrivite linii de finantare nerambursabila potrivite pentru dumneavoastra, astfel incat aspectele ce tin de disponibilitatile materiale sa nu fie un imediment pentru buna dezvoltare a afacerii.

Suntem o echipa cu experienta, plina de entuziasm, care iubeste inovatia si care pune pasiune in fiecare proiect. Deoarece ne gandim la viitor si ne dorim sa crestem odata cu noii investitori pe care ii ghidam, totul pentru un viitor mai bun, o Romanie mai frumoasa.

Suntem localizati in Bucuresti, insa ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru o analiza mai amanuntita a proiectului.

DATE COMPANIE

SC EURO GOLD CONSULT SRL
CUI: 37235200
Nr. Reg. Com.: J23/1109/2017
Adresa: Strada Sfantul Gheorghe 20, 077145 Pantelimon Ilfov
Banca: ING BANK NV
IBAN: RO28INGB0000999906900308

Impreuna cu noi, afacerea mult visata poate lua nastere. Totul cu investitii proprii minime. Suna acum si programeaza o intalnire care iti poate schimba viata.

Andrei Margineanu, Fondator