Despre noi

 

Echipa

Povestea

Vă oferim o gama variată de servicii de consultanță la depunerea proiectelor cu finanțare din Fonduri Europene nerambursabile oferite de Uniunea Europeană și Ajutoare de Stat oferite de Guvernul României. Oferim asistență atât proiectelor bine cunoscute precum Ajutorul de Stat conform HG 807/2014 precum și programelor clasice precum Start-up Nation, Microindustrializare, Programul Operațional Regional, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Fondurile nerambursabile: Obținerea capitalului necesar pentru demararea unei afaceri este problema cea mai spinoasă pentru orice antreprenor aflat la început de drum. Principalul avantaj al fondurilor nerambursabile este acela că un antreprenor debutant își poate dezvolta o afacere, cu o contribuție personală minimală în cele din urmă. Investiția inițială este, de cele mai multe ori, imposibil de suportat, mai ales atunci când nu se dorește diminuarea calitățîi, tehnologiei și a performanței.

Ca partener de încredere, MĂRGINEANU ȘI ASOCIAȚII vă poate revitaliza compania, vă poate ajuta să înregistrați creșteri în vânzări, în imbunatirea serviciilor și a produselor din gama dumneavoastră și, prin intermediul serviciilor noastre, puteți reconstrui relațiile cu cliențîi și puteți restaura încrederea acționarilor sau a consiliului de conducere al comapaniei dumneavoastră. Vom colabora cu echipa dumneavoastră de conducere pentru a identifica deficiențele și a elimina pierderile financiare, precum și posibilele obstacole întâmpinate. Vom stabili care este situația dumneavoastră actuală și locul în care doriți că organizația dumneavoastră să meargă. Acest lucru ne oferă un punct de referință pentru a lansa strategia dumneavoastră de transformare, cu modificări extinse în structura, procesele și tehnologia dumneavoastră de management.

MĂRGINEANU ȘI ASOCIAȚII vă poate ajuta să aveți o imagine de ansamblu asupra modului în care lucrează personalul dumneavoastră, asupra serviciilor și a produselor pe care le oferiți, precum și asupra modului în care puteți eficientiza tehnologia aflată la dispoziția dumneavoastră – toate acestea, bineînțeles, în acord cu directorii și persoanele de decizie din cadrul companiei. Alinierea cu succes a soluțiilor de afaceri și a celor tehnologice este esențială pentru atingerea obiectivelor. Vă vom ajuta să pregătiți terenul pentru schimbarea afacerii dumneavoastră, prin definirea și planificarea meticuloasă atât a “modelului de funcționare a afacerii” (starea actuala), cât și a “modelului de funcționare tintă” (starea dorită). Acest lucru vă stabili scena pentru planul de transformare, care este planul de schimbare în fiecare domeniu al afacerii dumneavoastră. Vă vom ajuta să faceți o tranziție lină de la un model de afaceri la altul, în timp ce vă sfătuim să corelați procesele de gestiune și flux tehnologic.

Vom identifica cele mai potrivite linii de finanțare nerambursabilă potrivite pentru dumneavoastră, astfel încât aspectele ce țin de disponibilitățile materiale să nu fie un impediment pentru buna dezvoltare a afacerii.

Suntem o echipă compusă din 5 consultanți cu o experiență de 5 ani și 3 experți contabili, plină de entuziasm, care iubește inovația și care pune pasiune în fiecare proiect. De-a lungul anilor am dus la bun sfârșit peste 500 de proiecte în mediul urban și rural. Deoarece ne gândim la viitor și ne dorim să creștem odată cu noii investitori pe care îi ghidăm, totul pentru un viitor mai bun, o Românie mai frumoasă.

Suntem localizați în București, însă ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru o analiza mai amănunțită a proiectului.