Start-Up Nation 2018: Pana la sfarsitul lunii mai, lista proiectelor admise va fi publicata

Marți, 21 mai 2019, a avut loc ceremonie de înmnâre a unor Acordurile de finanțare semnate de zece dintre primii beneficiari ai Programului guvernamental Start-up Nation, ediția 2018.

În cadrul evenimentului, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, a prezentat stadiul verificării proiectelor depuse, dar și date la zi despre programul guvernamental.

Conform declarațiilor ministrului, încă din 06 mai 2019, a fost începută etapa de semnare a contractelor.

Începând cu săptămâna 6 mai, deja am început semnarea contractelor. Și sigur că le mulțumesc tuturor celor 33.514 antreprenori care au îndrăznit să creadă în Start Up Nation, ediția 2018Astăzi selectăm în continuare și analizăm planurile de afaceri, astfel încât în cel mai scurt timp să poată să fie în posesia finanțării și să-și înceapă munca.

Totodată, ministrul Oprea a prezentat datele la zi aferente programului Start-Up Nation, dar și perioada în care va fi publicată lista proiectelor admise.

Date la zi referitoare la Start-Up Nation, ediţia 2018, pentru că sunt sigur că există acest interes. Sunt verificate 10.965 de proiecte, dintre care deja au fost declarate admise 8.912, 866 au fost respinse şi sunt încă în clarificări 1.187 de proiecte. Paşii pe care îi urmăm în continuare: până la sfârşitul lunii vom termina analiza tuturor celor 13.000 de proiecte şi vom face de asemenea publică lista celor care au fost admişi, cei care sunt admişi la finanţare şi cei care sunt admişi şi aşteaptă clarificările pentru că vor fi, începând cu a doua jumătate a lunii iunie, invitaţi la semnarea contractelor marea majoritate a celor care au fost deja admişi şi publicaţi. Avem şi acea perioadă pentru contestaţii eventuale dacă sunt nemulţumiţi de ceea ce colegii noştri pe care o parte îi avem aici, din agenţiile regionale, au decis referitor la Start-Up Nation“.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi AntreprenoriatVizualizări: 53